De la un vis la Zumzilici…

Povestea atelierului Zumzi Craft incepe in anul 2019 dar pasiunea pentru realizarea jucariilor pentru copii isi are radacinile in copilarie. In acea perioada, cand piata romaneasca nu era inca inundata de marfuri de import, putinele jucarii pe care le aveam erau confectionate din lemn. Inca de atunci ne imaginam si incercam sa realizam propriile modele de jucarii.

 

Pasiunea este motorul nostru…

Am redescoperit aceasta pasiune cand am devenit parinti si a trebuit sa alegem pentru copiii nostri jucarii si mobilier de calitate, nontoxice si care sa nu polueze mediul inconjurator.

Atelierul Zumzi Craft a fost modul nostru de a raspunde acestei pasiuni si dorintei   de a crea cele mai atractive si potrivite obiecte copiilor nostri, care sa-i invete sa fie independenti si sa le ofere posibilitatea de explorare si miscare.

 

Ne ajuta si Doamne-Doamne…

Oportunitatea prin care am putut sa ne indeplinim dorinta a reprezentat-o proiectul de finantare ”UCB Susține antreprenoriatul”, prin care am avut posibilitatea de a achizitiona utilajele si materialele necesare pentru a realiza obiecte care sa impartaseasca cat mai multor copii ideile nostre.

 

Made in Romania

In atelierul Zumzi Craft suntem o mana de oameni pasionati care realizeaza fiecare obiect manual, cu pasiune si migala. Alegem sa mesterim obiecte cu suflet, intr-o lume sufocata de lucruri ieftine si prost facute. Invatam continuu, incercam, testam, imbunatatim…punem micutii clienti in centrul activitatii noastre si incercam sa oferim produse unice, ce pot fi folosite pe termen lung si multifunctionale.

 

100% lemn masiv

Folosim lemnul masiv de paltin, fag sau brad ca materie prima in defavoarea plasticului. Lemnul este un material natural, fibra genereaza structuri inedite, marcaje unice, considerate de necunoscatori drept “defecte”.

Fiecare obiect este lucrat cu grija si finisat cu mare atentie. Micile “defecte” generate de fibra aduc in plus dovada faptului ca acesta este natural si certifica unicitatea obiectului.

 

Vopsea ecologica pe baza de apa

Pentru finisarea obiectelor realizate de noi folosim doar vopsele si produse de acoperire ecologice, astfel incat desi cei mici sunt deosebit de sensibili, produsele de acoperire sunt inofensive din punct de vedere chimic si sunt potrivite pentru contactul frecvent, copiii putand sa se joace in siguranta.

 

Jucarii si mobilier Montessori

Obiectele realizate din lemn sunt simple si functionale, ajutand la dezvoltarea motricitatii fine si dezvoltarea cognitiva a copiilor. Jucăriile din lemn vin în diferite forme, dimensiuni și culori, sunt sigure și rezistente. Sunt jucării educative si marea lor majoritate pot fi adaptate unei perioade mai lungi în dezvoltarea copiilor.

 

Povestea continua

Clientii nostri ne inspira, feed-back-ul lor ne arata ca suntem pe drumul cel bun si ne ajuta sa ne imbunatatim constant produsele. Mesterim obiecte pe care micutii sa le iubeasca si sa le tina minte ca parte a copilariei lor. Invatam din greseli si ne propunem sa mergem mai departe doar atata timp cat putem face niste micuti fericiti.